Online Rapor Sorgulama Ekranı Kapatılmıştır.

Sultanbeyli Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğümüze Özel Eğitim Değerlendirme İşlemleri için gelen öğrenciler hakkında hazırlanan raporların takip ekranı kapatılmıştır.

Veliler raporlarının takibini Veli Sistemi üzerinden  Kullanıcı adı öğrenci TC Kimlik numaraları ile kurumumuzdan alacakları şifre ile yapabileceklerdir. Rapor Sorgulama ekranına giriş için tıklayınız.

Ayrıca Düzenlenen destek eğitim raporu MEBBİS-RAM Modülünde RAM müdürü onayından sonra bilgileri işlenen kişilerin e-Devlet sistemine yansıyacaktır. e-devlet sistemine aktarılan raporların ayrıca kurumumuzdan teslim alınmasına gerek yoktur. Düzenlenen destek eğitim raporlarının kurumumuzdan talep edilmesi halinde "Aslı Gibidir" onaylı suretleri velilere teslim edilecektir.

11.01.2022 872

Adres:
MİMAR SİNAN MAH. FEVZİ ÇAKMAK CAD. YILDIRIM BEYAZIT İLKOKULU BLOK NO 14 İÇ KAPI NO 1 SULTANBEYLİ / İSTANBUL

(216) 592 2022