Sultanbeyli Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Vizyon: Merkez olarak verilecek hizmetlerle, hizmet bölgesindeki okullara ve bireylere, öğrenci ve diğer bireylerin gelişimini olumsuz etkileyen faktörleri önleyici ve bireylerin kendilerini gerçekleştirmesine yönelik çalışmalar ortaya koymak, çağdaş ve bilimsel yolları kullanarak özel eğitim , psikolojik danışma ve rehberlik hizmetleri çalışmalarında öncü olmak. Özel eğitim gerektiren bireylerin eğitsel ve sosyal gelişimlerini destekleyerek, geliştirilen programlarla, en az sınırlandırılmış ortamlarda, özel öğretim yöntem ve araç gereçleri kullanarak, üst öğrenime, iş/meslek alanlarına hazırlanmalarını, topluma uyumlarını, bağımsız yaşam becerileri kazanmalarını, bireysel yeteneklerinin farkında olmalarının ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını ve üretken olmalarını sağlamaya yardımcı olmaktır.

Misyon: Tüm bireylerin kendini gerçekleştirmeleri için, görev bölgemizdeki eğitim faaliyetlerinde rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerini daha nitelikli hale getirmek ve eğitim sistemi içindeki özel gereksinimleri olan bireylerin tüm gelişim alanlarında ilerlemeleri için aktif ve interaktif eğitim ortamlarından yararlanmasını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: Çalışma Saatleri:08:30-17:00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02165922022

WEB - https://sultanbeyliram.meb.k12.tr

Adres - MİMAR SİNAN MAH. FEVZİ ÇAKMAK CAD. YILDIRIM BEYAZIT İLKOKULU BLOK NO 14 İÇ KAPI NO 1 SULTANBEYLİ / İSTANBUL

Öğretim Şekli :-

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Kuruma ulaşım merkezden Yenidoğan Altıntepe minibüsleri, 132 M İett Hattı 18 M İett Hattı 18YS-1 İett Hattı 131B İett Hattı ile rahat ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe kaymakamlık binasına (merkeze) kurumumuz 4 km uzaklıktadır.